0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Auto-opslag Zeeland

Heeft u een plek nodig voor auto-opslag in Zeeland? Huur dan niet zomaar een garagebox. Het is veel verstandiger om hiervoor een expert op het gebied van opslag in de arm te nemen. Dit kan bijvoorbeeld een verhuisbedrijf zoals Geijtenbeek Top Movers zijn. Het is immers zo dat opslag een specifieke kwaliteit is. Ongeacht de goederen die moeten worden opgeslagen. Ook voor het stallen van een auto kan dit dus heel veel voordeel bieden. Of misschien zelfs wel juist voor het opslaan van een auto.

Goede auto-opslag in Zeeland vinden?

Wat is nu belangrijk voor goede auto-opslag in Zeeland. In de eerste plaats moet het voertuig natuurlijk veilig staan. Het is immers niet de bedoeling dat iemand er met de auto vandoor kan gaan. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de kwaliteit van de auto op orde blijft. Dit betekent bijvoorbeeld dat het goed is om uit de weersomstandigheden te blijven. Opslag op een goede luchtdichte en vochtvrije plek is van groot belang. Laat dit daarom over aan de expert.

Een offerte aanvragen

U kunt bij ons direct een offerte aanvragen. Zo kunt u direct inzicht krijgen in wat de kosten zijn van auto-opslag in Zeeland bij Geijtenbeek Top movers. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door te bellen. Het nummer hiervoor is 0113-230230. Dit nummer is altijd te bereiken. Ook kan er een contactformulier om teruggebeld te worden worden ingevuld. Daarnaast kan ook een directe e-mail worden gestuurd. Dit kan via: mail@geijtenbeek.nl. Zo kan altijd de vestiging in Goes worden bereikt.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA