0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Bedrijfsverhuizing Etten-Leur

Geijtenbeek Top Movers regelt uw bedrijfsverhuizing in Etten-Leur tot in het detail. Wanneer u bij ons komt voor onze dienstverlening, dan bespreken wij graag met u wat uw wensen en eisen zijn met betrekking tot de bedrijfsverhuizing in Etten-Leur. Vervolgens kunnen wij, aan de hand van ons dienstenpakket, bekijken wat mogelijk is. In vrijwel alle gevallen kunnen wij u een verhuisservice aanbieden die perfect aansluit bij wat u verwacht. Zo kunt u altijd rekenen op een professionele service voor uw bedrijfsverhuizing in Etten-Leur.

Uw bedrijfsverhuizing in Etten-Leur uitbesteden

In veel gevallen is het wenselijk om een bedrijfsverhuizing in Etten-Leur uit te besteden aan een professionele onderneming. Een bedrijfsverhuizing is dan ook vaak gecompliceerder dan een particuliere verhuizing, en daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat de bedrijfsprocessen niet te lang stil komen te liggen. Wij zorgen ervoor dat een bedrijfsverhuizing in Etten-Leur op rolletjes verloopt. Wij werken volgens een plan dat goed aansluit bij de betreffende situatie en kunnen er op die manier voor zorgen dat iedere bedrijfsverhuizing in Etten-Leur snel en vakkundig verloopt. Zo kunt u alweer snel verder vanaf uw nieuwe locatie.

Neem contact op

Wanneer u uw bedrijfsverhuizing in Etten-Leur wilt uitbesteden aan een professional, dan staan wij graag voor u klaar. Wij hebben twee filialen waar u op kunt rekenen voor uw bedrijfsverhuizing, namelijk in Goes en in Bergen op Zoom. Mail naar mail@geijtenbeek.com of bel naar 0113-230230 (vestiging Goes) of naar 0164-246121 (vestiging Bergen op Zoom) voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA