0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Voordelen van mogelijkheid tot inboedel opslaan in Zeeland 

Uw inboedel opslaan in Zeeland kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan een aanstaande verbouwing van uw woning. Wanneer u de meubels in huis zou laten staan, zou dit voor problemen kunnen zorgen. Niet alleen staan de meubels tijdens de bouwwerkzaamheden in de weg. Ook is de kans op schade aan de meubels relatief groot. Denk aan verfvlekken, vlekken als gevolg van stof, vochtplekken, enzovoorts. Door de inboedel tijdelijk elders te stallen, voorkomt u dergelijke situaties. Uw inboedel opslaan in Zeeland kan ook interessant zijn bij een verhuizing. 

Overgebleven inboedel opslaan in Zeeland bij verhuizingen 

Wanneer u van een grote woning naar een kleiner appartement gaat, heeft u wellicht niet voldoende ruimte voor uw volledige inboedel. In zo’n geval kan de overgebleven inboedel opslaan in Zeeland een optie zijn. U hoeft de inboedel zo niet overhaast te verkopen, maar kunt u in alles rust bekijken welke meubelstukken u nog in uw nieuwe appartement wilt gaan gebruiken. Geijtenbeek Verhuizers biedt u verschillende soorten opslagruimtes, die daarbij verschillende formaten hebben. Samen zoeken we naar een opslagruimte die past bij hetgeen u hier wilt bewaren. 

Meer informatie over inboedel opslaan in Zeeland 

Wilt u meer weten over de mogelijkheid tot het opslaan van uw inboedel in Zeeland? Of wilt u direct een opslagruimte huren via Geijtenbeek Verhuizers? Neem in beide gevallen contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies over de best passende opslagruimte voor uw inboedel. Overigens kunt u niet alleen voor een opslagruimte bij ons terecht. We helpen u ook graag bij een verhuizing! 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA