0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Huur opslag bij Hulst voor uw spullen 

Heeft u onvoldoende ruimte om al uw spullen in huis kwijt te kunnen? Zoekt u als bedrijf een plek om uw archiefwaardige stukken op te slaan? Geijtenbeek Verhuizers helpt u graag verder. Wij beschikken over een goed beveiligde opslag bij Hulst, waar we u alle ruimte bieden voor uw inboedel, archiefstukken en bijvoorbeeld auto’s. Denk bijvoorbeeld aan de cabriolet, die u alleen in de zomermaanden gebruikt. Het is zonde, wanneer deze de rest van het jaar op de oprit staat. Geijtenbeek Verhuizers biedt u een passende oplossing! Naar wat voor opslag bij Hulst zoekt u? 

Mogelijkheden op het gebied van opslag bij Hulst 

Opslag bij Hulst huren kan in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om uw inboedel op te slaan in onze containers. Het opslaan van uw inboedel is interessant bij een verbouwing of een verhuizing. Tijdens de verbouwing wilt u voorkomen dat een antieke kast of een fauteuil in de weg staan. In het geval van de verhuizing neemt u wellicht niet alle meubels mee naar uw nieuwe woning. Door ze tijdelijk in onze opslag bij Hulst te plaatsen, hoeft u de meubels niet overhaast te verkopen. Wel zo fijn! 

Opslag bij Hulst reserveren via Geijtenbeek Verhuizers 

Wilt u in de komende periode opslag bij Hulst huren? Neem contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u door kunnen spreken. Samen zoeken we naar een passende opslagruimte voor uw spullen. Kiest u voor een opslagcontainer, of krijgt onze selfstorage de voorkeur? Doordat onze opslagruimte goed beveiligd is, minimaliseren we de kans op diefstal van uw spullen. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA