0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Opslagruimte Zeeland

Een opslagruimte in Zeeland kan in meerdere situaties uitkomst bieden. Gaat u bijvoorbeeld privé verhuizen, maar zit er wat tijd tussen het verlaten van de ene woning en het betrekken van de andere woning? Dan is het handig om de inboedel voor deze periode op te slaan in een goede opslagruimte in Zeeland. Staat er juist een bedrijfsverhuizing op de planning en is het nodig om bepaalde zaken, zoals archieven en documenten, tijdens de verhuizing veilig te stellen? Ook dan is een opslagruimte in Zeeland natuurlijk een goede oplossing.

Een goed beveiligde opslagruimte in Zeeland

Wanneer u een opslagruimte in Zeeland nodig heeft kunt u uitstekend terecht bij Geijtenbeek Top Movers. Wij kunnen niet alleen voor u klaarstaan als professioneel en ervaren verhuisbedrijf, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze opslagruimte in Zeeland. Deze locatie is zeer goed beveiligd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid van uw eigendommen. Daarnaast heerst er een uitstekend klimaat in de opslagruimte in Zeeland, waardoor alle opgeslagen goederen de kwaliteit behouden.

Twee locaties

U bent bij ons van harte welkom wanneer u interesse heeft in het gebruik maken van een opslagruimte in Zeeland. Wij hebben twee vestigingen, namelijk in Goes en in Bergen op Zoom. Voor meer informatie kunt u altijd eens contact opnemen. U kunt bellen naar 0113 – 230 230 (locatie Goes) of naar 0164 – 246 121 (locatie Bergen op Zoom). Indien gewenst kunt u ook mailen, via mail@geijtenbeek.com. Wij helpen u graag verder. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA