Klantenwaardering:
4.4/5
Geijtenbeek Verhuizers
0113 – 230 230 We staan voor u klaar!

Verhuisadviseur

Als verhuisadviseur werk je ‘binnen en buiten’
Je houdt je bezig met het opvolgen van binnenkomende verhuisaanvragen, bezoekt particuliere klanten (rijbewijs B is vereist) en maakt vervolgens de offerte. De gemaakte afspraken en besproken onderwerpen vat je helder en transparant samen in deze offerte. Je kunt jezelf dan ook in woord en schrift perfect uitdrukken.

Nadat de offerte verzonden is, volg je deze ook op en als verkooptijger ben je pas tevreden als de offerte een opdracht is!
Na het boeken van de verhuizing blijf je het aanspreekpunt voor de klant bij praktische vragen. Ook zorg je ervoor dat de klantwensen vertaald worden naar werkinstructies voor het verhuisteam.

Met de verhuisteams heb je dagelijks contact en dat met regelmatig “on the spot”
Je bent een pro-actief mensen-mens, straalt daadkracht en vertrouwen uit en weet mensen gerust te stellen. Bij voorkeur heb je al ervaring met het ontzorgen, of beter gezegd ‘ontstressen’ van mensen. Verhuizen is voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Gelukkig vorm jij hun rots in de branding!

Het klantendossier wordt vanaf het eerste contact tot aan de eindfactuur digitaal vastgelegd. Je kunt dan ook vlot overweg met de gangbare office-programma’s. Je wordt gedeeltelijk ondersteund door een administratief medewerker.

Je takenpakket bestaat uit:

  • het opvolgen en selecteren van binnenkomende verhuisaanvragen
  • het bezoeken en adviseren van particuliere klanten over de komende verhuizing. Je werkregio beslaat hoofdzakelijk Zeeland/West-Brabant
  • het verzorgen van inventarisaties bij klanten. Hierbij noteer je de bijzonderheden en breng je wensen in kaart. Hiervoor beschik je over een tablet
  • het digitaal aanleveren van de offertegegevens, na een inwerkperiode ga je zelfstandig offertes uitwerken
  • het opvolgen van uitgebrachte offertes
  • het meedenken over commerciële activiteiten en het volgen van marktontwikkelingen binnen de verhuis- en woningbranche
  • het actief werven van nieuwe particuliere klanten door het bezoeken van makelaarskantoren, beurzen, informatiedagen, zorgcentra en netwerkbijeenkomsten.

Wij bieden:

  • een afwisselende functie
  • een salaris conform de cao voor het beroepsgoederenvervoer
  • werkdagen en -uren in overleg.

Klinkt dat goed? Solliciteer!

Solliciteren kan via  mail@geijtenbeek.com

Stuur ons je CV, voorzien van een heldere motivatie. Op basis hiervan maken wij een eerste selectie. Val je binnen onze selectiecriteria dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.