0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisbedrijf Kamperland

Gaat u verhuizen? Dan heeft u een heleboel zaken te regelen. Misschien wel meer dan u lief is. Zou het dan niet mooi zijn als er iemand is die met u meedenkt en u uit handen kan nemen wat u niet per se zelf wilt doen? Dat kan bij Geijtenbeek Top Movers. Misschien denkt u bij een verhuisbedrijf aan een vrachtwagen en een paar werknemers die dozen in- en uitladen. Maar een complete verhuisservice als Geijtenbeek Top Movers kan nog veel meer voor u doen. Denkt u bijvoorbeeld aan het leveren van inpakmateriaal, het inpakken van de verhuisdozen, (de-)montage van meubels en het aansluiten van apparatuur in de nieuwe woning. Alles uiteraard in overleg.

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Kamperland en omstreken?

Geijtenbeek Verhuizers uit Goes is hét adres voor zowel zakelijke als privé-verhuizingen in Zeeland en het westen van Noord-Brabant. Dus ook voor verhuizingen van of naar Kamperland. Bent u senior en ziet u op tegen alles wat er bij de verhuizing komt kijken? Dan moet u zeker eens naar onze speciale seniorenservice kijken. Er is bij ons team van deskundige vakmensen heel veel mogelijk.

Leg ons uw wensen voor

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Heeft u speciale wensen of komen er specifieke moeilijkheden om de hoek bij uw verhuizing? Neem dan gerust eens contact met ons verhuisbedrijf; e-mail naar mail@geijtenbeek.com of bel ons op nummer 0113-230 230. Heeft u al enig zicht op de diensten waar u gebruik van wilt maken en wilt u direct een offerte aanvragen? Dan kan op onze offertepagina onder 'Contact'.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA