0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisservice Zeeland

Geijtenbeek Top Movers is uw verhuisservice in Zeeland. Wanneer u een beroep wilt doen op de dienstverlening van een ervaren verhuisservice in Zeeland, dan staan wij graag voor u klaar met een service die goed aansluit bij wat u nodig heeft. Wij zorgen er dan ook voor dat onze service perfect wordt aangepast op uw specifieke wensen en behoeften. U kunt hierdoor altijd rekenen op een uitstekende dienstverlening van onze verhuisservice in Zeeland, vanzelfsprekend tegen een aantrekkelijk tarief.

Een ervaren en betaalbare verhuisservice in Zeeland

Wij bieden u een verhuisservice in Zeeland waar u altijd op kunt rekenen. Zo hebben wij ons bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het realiseren van complete bedrijfsverhuizingen. Hierbij moet snel en effectief worden gewerkt, zodat de bedrijfsprocessen niet te lang stil blijven liggen of hinder ondervinden van de verhuizing. Onze verhuisservice in Zeeland is in meerdere plaatsen actief, zoals bijvoorbeeld in Bergen op Zoom, Goes en Middelburg. Er zijn dan ook twee vestigingen van onze verhuisservice in Zeeland.

Contact Verhuisservice Zeeland

Wilt u gebruik maken van onze verhuisservice in Zeeland, of wilt u weten wat onze verhuisservice in Zeeland voor u kan betekenen als het gaat om het verzorgen van uw verhuizing? Neemt u dan contact met ons op. U kunt bellen naar 0113-230230 (vestiging Goes) of naar 0164-246121 (vestiging Bergen op Zoom). Daarnaast kunt u ook een mail sturen naar mail@geijtenbeek.com. Wij zijn er om u te informeren over de mogelijkheden betreffende de verhuisservice, maar wij zijn er ook om u altijd van passend en persoonlijk advies te voorzien op basis van uw specifieke wensen en behoeften.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA