0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizen Terneuzen; een professionele verhuizer

Gaat u verhuizen en zoekt u op verhuizen Terneuzen? Wij kunnen u van dienst zijn. Tijdens uw verhuizing kunnen wij professionele ondersteuning bieden. Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Wij hebben jarenlange ervaring en weten dus exact wat erbij komt kijken om een verhuisproces vlekkeloos te doen verlopen.

Werkwijze verhuizen Terneuzen

U kunt ons inschakelen voor een particuliere of een zakelijke verhuizing. Daarbij gaan wij zorgvuldig te werk, want om een verhuizing zonder problemen te doen verlopen is een gedegen voorbereiding van belang. Niets mag aan het toeval worden overgelaten. Om deze reden maken we samen met u een plan van aanpak en kunnen wij u op allerlei vlakken adviseren. Op deze manier maken we verhuizen Terneuzen voor u eenvoudig. Naast kwaliteit en betrouwbaarheid bent u bij ons ook goed voor een voordelig tarief. Als u gedurende de verhuizing veel taken zelf wilt doen of kunt overnemen, dan betaalt u hier uiteraard niet voor.

Contact

Door het offerteformulier op onze website in te vullen kunt u een offerteaanvraag doen voor verhuizen Terneuzen. Graag horen we hoeveel m3 u wilt verhuizen, om welke inboedel het gaat, wat de afstand is en het woningtype. Op basis van deze informatie kunnen we u een offerte sturen. Binnen een aantal minuten heeft u dit formulier ingevuld. Wij nemen in elk geval zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Indien u niet weet hoeveel m3 u wilt verhuizen, dan kunt u contact met ons opnemen. Door Geijtenbeek wordt verhuizen Terneuzen een fluitje van een cent.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA