0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Professionele hulp bij een zorgverhuizing in Zeeland

Bij een zorgverhuizing in Zeeland komt doorgaans veel meer kijken, dan bij bijvoorbeeld een particuliere verhuizing of een normale bedrijfsverhuizing. Zo moeten er vaak verschillende grote voorwerpen worden verhuisd en zijn er mogelijk gevaarlijke stoffen bij de verhuizing betrokken. Denk bij deze grote voorwerpen aan bedden, apparaten om zorg te kunnen verlenen aan patiënten, enzovoorts. Het is over het algemeen niet mogelijk om deze apparaten voorafgaand aan een verhuizing uit elkaar te halen. Het zijn slechts voorbeelden van belangrijke aspecten om rekening mee te houden bij een zorgverhuizing in Zeeland. 

Zorgverhuizing in Zeeland begint met een verhuisplan

Voordat aan een zorgverhuizing in Zeeland begonnen wordt, zal er een verhuisplan worden opgesteld. In het verhuisplan wordt opgenomen welke elementen verhuisd moeten worden, in welke volgorde de verhuizing het beste kan worden uitgevoerd, welke risico’s een verhuizing met zich meebrengt, enzovoorts. Op basis van deze informatie kan vervolgens bepaald worden, hoe de verhuizing moet worden aangepakt om de overlast voor patiënten en medewerkers te minimaliseren. Als patiënten bij de nieuwe vestiging aankomen, is het belangrijk dat zij direct op hun kamer terechtkunnen. Geijtenbeek Verhuizers helpt u dit mogelijk te maken voor patiënten. 

Meer informatie over een zorgverhuizing in Zeeland 

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een zorgverhuizing in Zeeland? Of wilt u direct een afspraak maken voor een dergelijke verhuizing? Neem in beide gevallen geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de hulp die onze professionele verhuizers u kunnen bieden. Zoals eerder beschreven werd, staat het welzijn van uw patiënten hierbij voorop! 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA