0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuisservice Zeeland

Wilt u uw verhuizing overlaten aan een professionele verhuisservice in Zeeland? Dan staat Geijtenbeek Top Movers voor u klaar. Wij hebben een jarenlange ervaring in het verzorgen van zowel bedrijfsverhuizingen als particuliere verhuizingen. U kunt altijd bij ons terecht wanneer u behoefte heeft aan een ervaren verhuisservice in Zeeland. Wij vinden het belangrijk dat u optimaal tevreden bent over de verhuizing en hier zetten wij ons dan ook volledig voor in. 

Een optimale dienstverlening van onze verhuisservice in Zeeland

Wij bieden u een maatwerk dienstverlening met onze verhuisservice in Zeeland. Dit betekent dat wij eerst luisteren naar wat u van ons verwacht tijdens de verhuizing. Vervolgens kunnen wij een verhuisplan opstellen dat goed bij u past. Zo weten wij zeker dat wij u een verhuisservice in Zeeland bieden die perfect aansluit bij uw verwachtingen. Wij streven dan ook dagelijks naar een 100% klanttevredenheid. Om dit te bereiken zorgen wij niet alleen voor een hoogwaardige verhuisservice in Zeeland, maar ook een vriendelijk tarief. Daarnaast werken wij uitsluitend met goed opgeleide, ervaren en betrouwbare verhuizers. Zo houden wij de kwaliteit van onze verhuisservice in Zeeland altijd hoog.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen met onze verhuisservice in Zeeland? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of vrijblijvend advies. Wij hebben twee vestigingen. U kunt bellen naar 0113-230230 (vestiging Goes) of naar 0164-246121 (vestiging Bergen op Zoom). Wij zijn ook via de mail te bereiken: mail@geijtenbeek.com. Wij beantwoorden uw mail altijd op de korte termijn.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA