Klantenwaardering:
4.4/5
Geijtenbeek Verhuizers
0113 – 230 230 We staan voor u klaar!
Privé verhuizingen

Privé verhuizingen met Geijtenbeek

Uw verhuizing tot in de puntjes geregeld? Geijtenbeek neemt u al het werk uit handen. Duidelijke afspraken, grondige voorbereiding, professioneel materiaal en een gedreven team: de pijlers waarmee Geijtenbeek in 70 jaar een reputatie heeft opgebouwd die klinkt als een klok.

Verhuizen particulier

Complete verhuisservice

Of het nu gaat om een kamerverhuizing naar de overkant van de straat of om een complete gezinsverhuizing naar de andere kant van de wereld, u bent als klant bijzonder welkom. Voor een geslaagde verhuizing maakt u eerst een vrij-blijvende afspraak met onze verhuisadviseur. Tijdens het taxatiebezoek neemt u samen alle mogelijkheden door. Kiest u voor optimaal verhuisgemak? Met een “turn-key” verhuisservice vindt u in uw nieuwe huis na afloop uw bedje gespreid.

Samen verhuizen

U steekt liever zelf de handen mee uit de mouwen? Geen probleem. Sommige klanten pakken graag zelf het kleingoed in verhuisdozen. Anderen maken vooraf de zolder leeg, of brengen de inhoud van de tuin en het schuurtje alvast zelf over. De keus is helemaal aan u. Uw eigen inbreng vertaalt zich direct in een budgetvriendelijke verhuisprijs. Graag delen we onze ervaring!

Heeft u vragen? Laat ons u terugbellen!
Verhuizen verdieping

Goedkoop verhuizen

Wanneer u wilt verhuizen voor een beperkt budget, denkt Geijtenbeek Top Movers graag met u mee. U kunt onze verhuishulp inschakelen voor complete verhuizingen, maar ook voor deelverhuizingen.

Direct besparen op uw verhuizing, met het deskundig advies van de Erkende Verhuizer als extra zekerheid!

Het verhuizen van alleen de grote stukken, of het huren van een verhuiswagen met meewerkend chauffeur? U bepaalt zelf hoe ver onze service mag gaan!

Goede afspraken vooraf. Geen verrassingen achteraf.

Dat is Geijtenbeek!

Dienstenpakket

Geijtenbeek Top Movers is dé Erkende Verhuizer voor Zeeland en West-Brabant. Dat blijkt wel uit de criteria die onze klanten invoeren om Geijtenbeek Verhuizers te vinden. Deze geven gelijk een goede indruk van de compleetheid van ons dienstenpakket: