0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Archiefbeheer Middelburg

Ondanks de digitale wereld waarin we nu leven is het in veel gevallen nog steeds noodzakelijk om een papieren archief te bewaren. Lang niet alle bedrijven hebben een geschikte ruimte voor het bewaren van de archieven. Hiervoor kunt u een beroep doen op Geijtenbeek Verhuizers. Wij kunnen het archiefbeheer in Middelburg en omgeving voor u regelen. Uw archief wordt bewaard in hiervoor geschikte ruimte die qua temperatuur en luchtvochtigheid aan alle eisen voldoen.

Kies voor deskundig archiefbeheer in Middelburg

Wilt u zeker weten dat uw archieven goed bewaard worden dan kiest u natuurlijk voor deskundig archiefbeheer in Middelburg. U kunt op ieder gewenst moment met ons een afspraak maken om uw archieven in te zien of hiervan delen mee te nemen naar uw bedrijf als u de stukken nodig heeft. Zo bespaart u zich het inrichten van een speciale archiefruimte die aan bepaalde klimaateisen moet voldoen. Bij Geijtenbeek kunt u volstaan met het huren van de door u benodigde strekkende meters archiefruimte. 

Vraag om een offerte voor deskundig archiefbeheer in Middelburg

Wilt u een offerte aanvragen voor vakbekwaam archiefbeheer in Middelburg of omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0113 – 230 230 of maak gebruik van de speciale aanvraagformulieren voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen met u door te spreken. U kunt kiezen voor het beheer van uw archief voor een korte periode ter overbrugging of voor een langere tijd. Voor al uw wensen bieden wij u graag een passende offerte aan.

 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA