Klantenwaardering:
4.4/5
Seniorenservice

Speciale service voor senioren

Als een van de eerste verhuisbedrijven introduceerde Geijtenbeek Top Movers ruim 20 jaar geleden de “speciale service voor senioren”. Senioren werden hiermee een vaste doelgroep, en vormen ook vandaag de dag een belangrijk deel van onze klantenkring.

Geijtenbeek is hiermee een echte specialist in seniorenverhuizingen!

Wanneer u gebruik maakt van onze seniorenservice kunt u ervan uitgaan dat het dienstenpakket precies aansluit op uw wensen. Uw kinderen hebben wellicht elders een druk bestaan, en uw mogelijkheden om zelf een deel van de werkzaamheden uit te voeren zijn beperkt.

Waarschijnlijk zal uw nieuwe woning of appartement een stuk kleiner zijn als uw huidige huis.

verhuis uitpakken

Seniorenverhuizing

Bij Geijtenbeek Verhuizers bent u aan het goede adres. Samen met u nemen we stap-voor-stap door welke zaken we u uit handen nemen.

Natuurlijk kunt u denken aan de seniorenverhuizing zelf, inclusief in- en uitpakken van kleingoed en demontage/montage van meubilair. Uw apparatuur wordt terug aangesloten, de verlichting opgehangen, en schilderijen hangen als de verhuizers vertrekken weer netjes aan de muur.

Maar de seniorenservice gaat desgewenst veel verder.

Woningontruiming

Uw oude huis moet zo snel mogelijk opleveringsklaar worden gemaakt. Overtollig meubilair moet worden afgevoerd, en liefst een goede herbestemming krijgen. In sommige gevallen moeten boor- en schroefgaten worden gedicht, of wanden worden overgeschilderd. Geijtenbeek Top Movers neemt u alle verhuisstress uit handen, met een complete huisuitruimservice.

Heeft u vragen? Laat ons u terugbellen!

verhuis mens

Woonzorgcentrum

In de loop der jaren zijn we “huisverhuizer” geworden bij diverse woonzorgcentra. Veel zorgcentra hebben de regel dat na het verlaten van een appartement dit binnen 2 werkdagen leeg en bezemschoon moet worden opgeleverd. De seniorenservice van Geijtenbeek sluit hier perfect op aan!

Totaalpakket

Een samenvatting van ons totaalpakket aan dienstverlening voor senioren:

Aanvullend kun u natuurlijk nog gebruik maken van onze overige diensten. Zo kunt u beschikken over opslagboxen voor stukken die tijdelijk opgeslagen moeten worden, en we verzorgen graag het verschepen van die ene unieke kast naar een familielid aan de andere kant van de wereld.

Graag tot uw dienst!