Klantenwaardering:
4.4/5
Wereldwijd

Wereldwijde verhuizingen

Wanneer u Geijtenbeek Top Movers inschakelt, rekent u terecht op de volledige verzorging van uw verhuizing van A naar B.

Dat geldt ook als B zich aan de andere kant van de oceaan bevindt. Geijtenbeek organiseert en coördineert uw verhuizing over de hele wereld!

Overzeese verhuizingen

Uiteraard zorgen we ervoor dat uw bezittingen zeewaardig verpakt zijn voor ze verscheept worden. Uw inboedel wordt door ons verhuisteam vakkundig geladen en gezekerd in een gekeurde zeecontainer.
Dankzij onze expertise kunt u erop rekenen dat uw eigendommen via de meest efficiënte en veilige route verscheept worden. En in het land van bestemming zorgt onze destination agent voor een vlotte inklaring en correcte aflevering van de inboedel in uw nieuwe huis.

Bijladen van een personenauto of ander voertuig? Geijtenbeek Top Movers heeft de expertise in huis.

Tax-free goederen

Maar we doen meer: we regelen voor u namelijk ook alle benodigde uitvoerdocumenten, niet alleen voor uw bestaande inboedel, maar ook voor goederen die u in verband met de verhuizing tax-free aanschaft. Graag informeren wij u over de mogelijkheden!

Heeft u vragen? Laat ons u terugbellen!

Deelverhuizingen

Niet iedereen heeft een complete inboedel te verschepen. Een korte uitzending naar het buitenland, een nalatenschap, studerende kinderen: er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij maar een klein deel van de inboedel, of slechts enkele stukken verscheept moeten worden.

Ook voor deze zogenaamde LCL-zendingen kunt u bij Geijtenbeek terecht. Door gebruik te maken van groupagecontainers kunnen wij u ook bij dit soort deelzendingen uitstekend van dienst zijn.

Luchtvracht

Heeft u uw zakelijke dossiers al direct nodig? Geen zin om wekenlang op uw kleding te wachten? Uw kleinste kan niet zonder haar knuffels?
Vervoer over zee kost tijd. Soms net even te veel.
Goederen die u niet zo lang kunt missen, verhuizen we per luchtvracht. We zorgen voor het inklaren en voor het vervoer ter plaatse, zodat u binnen enkele dagen weer kunt beschikken over uw eigendommen.