Klantenwaardering:
4.4/5
Projectverhuizingen

Facilitaire verhuisspecialisten

Honderden werkplekken, kilometers aan boeken of archiefmateriaal, speciale objecten, gevaarlijke stoffen of omvangrijke magazijnen?

Geijtenbeek Top Movers is van huis uit volledig thuis op de zakelijke markt. Met een doordachte en professionele aanpak heeft Geijtenbeek door de jaren heen een indrukwekkende referentielijst opgebouwd. Niet alleen kantoren maar ook bibliotheken, musea, ziekenhuizen, laboratoria, scholen en archieven staan op deze lijst.

Verhuis specialist
content-08

Verhuismanagement

Van een professionele verhuisorganisatie als Geijtenbeek mag u meer verwachten. Ervaren vakmensen weten hoe ze een verhuizing aanpakken, begeleiden en uitvoeren. Als PPV-gecertificeerd projectverhuizer heeft Geijtenbeek ervaring met het compleet organiseren en begeleiden van complexe zakelijke verhuizingen. Dit garandeert een soepel verloop en een goede start op de nieuwe locatie.

Geijtenbeek zorgt voor ondersteuning en begeleiding, voor tussentijdse opslag van uw materialen, en ook de verhuizing van uw ICT-apparatuur en servers is bij Geijtenbeek in goede handen.