Klantenwaardering:
4.4/5
Kantoren

Kantoorverhuizingen

Het verhuizen van een compleet kantoor is geen kleinigheid. Het is belangrijk dat uw medewerkers hun werkzaamheden weer op tijd kunnen hervatten. Onnodige vertraging zorgt voor extra kosten en ergernis. Geijtenbeek Verhuizers kan uw verhuizing helemaal uit handen nemen en veel zorgen besparen.

Ervaren specialist

Dankzij onze jarenlange ervaring met grote en complexe verhuizingen, kunnen wij een verhuizing op maat aanbieden. Alle relevante factoren worden uitgebreid in kaart gebracht. Hierdoor wordt de hinder voor uw medewerkers tijdens de verhuizing tot een minimum beperkt, en kan de dagelijkse routine waar mogelijk doorgaan.

Van begin tot eind

Onze dienstverlening start met een uitgebreide inventarisatie, gevolgd door een duidelijke en overzichtelijke offerte. Beiden verzorgd door u een ervaren projectleider die vanaf dat moment voor u klaarstaat. Vanaf de voorbereidende besprekingen tot het moment waarop u op de nieuwe locatie weer volledig operationeel bent blijft onze PPV-gecertificeerde projectleider uw vaste aanspreekpunt.

Heeft u vragen? Laat ons u terugbellen!
Verhuis specialist

Specialisten in huis

Bij Geijtenbeek Top Movers hebben we een scala aan specialisten in dienst. Zo hebben wij ICT-medewerkers voor het verhuizen van computersystemen, opgeleide monteurs voor het demonteren en monteren van systeemmeubilair en voor het vervoer van kwetsbare goederen en kunst. Zo nodig detacheren wij zelfs een Facilitair Manager of CAD-tekenaar bij uw organisatie!

Projectbegeleiding

Voor, tijdens en na een kantoorverhuizing dienen heel wat partijen te worden aangestuurd. Denkt u aan de aannemer, leveranciers, de automatiseerders en het schoonmaakbedrijf. Deze taak nemen wij u graag uit handen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het begeleiden en managen van complexe verhuisprojecten.

Als objectief buitenstaander zijn wij in staat om alle partijen efficiënt en effectief aan te sturen. Wij zorgen bovendien voor een kortere doorlooptijd, wat de kosten voor u reduceert.

ICT-systemen verhuizen

Als wij uw verhuizing verzorgen kunt tot het laatste moment van uw computersysteem gebruik maken. Onze specialisten koppelen korte tijd voor de fysieke verhuizing de systemen en randapparatuur af en sluiten het direct na de verhuizing weer aan op de nieuwe werkplek.

Tijdelijke opslag

Geijtenbeek Verhuizers biedt de mogelijkheid uw overtollige of reservemeubilair op te slaan.
Ieder item wordt voorzien van een unieke barcode waaraan uw interne omschrijving wordt gekoppeld.

De voorraad kunt u op ieder moment inzien, en wordt op afroep afgeleverd.

Zo weet u altijd exact wat er in de opslag staat. Ook andere zaken, zoals voorraden kantoorartikelen of handelsvoorraad, kunnen door ons worden opgeslagen en beheerd.

Tijdelijke opslag
Willem Geijtenbeek

24-uurs service

De missie van Geijtenbeek Top Movers is het maximaal ontzorgen van opdrachtgevers op het gebied van verhuizingen en facilitaire diensten. Indien er calamiteiten zijn kunt u 24/7 op ons rekenen.
Dankzij de bundeling van krachten in het Top Movers netwerk beschikken wij over een vrijwel ongelimiteerde pool aan opgeleide verhuisspecialisten, met een landelijke dekking.

Wel zo’n zeker gevoel!!