Klantenwaardering:
4.4/5
Wie zijn wij?

Familiebedrijf

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1934. Vanuit de operationele hoofdvestiging in Goes, en een servicepunt in Bergen op Zoom bedienen wij particulieren en organisaties.

Inmiddels ben ik de derde generatie Geijtenbeek in het verhuisvak. Voor de uitvoering kan ik rekenen op een gemotiveerd en vakbekwaam team van 12 medewerkers. Daarnaast staat zonodig een vast netwerk van technische en logistieke vakmensen tot onze beschikking.

Het mooie van een kleinschalig, servicegericht bedrijf zijn voor mij de korte lijnen. Dagelijks contact met zowel de klanten als de medewerkers, zonder veel schakels daartussen. Dat is prettig voor zowel de klant als “de jongens”.

Geytenbeek
Verhuizen vrachtwagen

Erkende Verhuizers met landelijke dekking

Natuurlijk zijn wij Erkend Verhuizer. Maar als enige in Zeeland is Geijtenbeek Top Movers ook nog PPV gecertificeerd: voor zakelijke opdrachtgevers een extra waarborg!

Het garantiecertificaat Erkende Verhuizers is uw zekerheid voor een veilige verhuizing!

Als Top Movers bedrijf hebben wij de landelijke verhuisorganisatie Top Movers achter ons staan, en beschikken we over 26 vestigingen door heel Nederland, met dezelfde filosofie en uitstraling.

De kleinschaligheid van een familiebedrijf, maar toch de schaalvoordelen van een grote organisatie: een win-win situatie waar onze klanten direct van profiteren!

Dienstenpakket

U kunt bij ons terecht voor verhuizingen in de breedste betekenis. Op deze website geven wij u een indruk van wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van: