Klantenwaardering:
4.4/5
Geijtenbeek Verhuizers
0113 – 230 230 We staan voor u klaar!
Europa

Europese verhuizingen

Een verhuizing binnen Europa lijkt tegenwoordig gemakkelijk. Binnen de Europese Unie geldt een vrij verkeer van goederen.

Vergis u niet!

Er is nog genoeg te regelen voordat uw nieuwe huis ook uw thuis is. Formaliteiten omtrent werk, medische zorg, school, sport, gemeente, voertuigen en verzekering zullen uw aandacht vragen.

Geijtenbeek Top Movers ontzorgt: uw verhuizing wordt tot in de puntjes geregeld.

De volgende werkzaamheden kunt u aan ons uitbesteden:

Daarnaast werkt Geijtenbeek Top Movers samen met lokale partners door heel Europa, en kan u daardoor desgewenst ook het grootste deel van de administratieve rompslomp uit handen nemen!

Heeft u vragen? Laat ons u terugbellen!

Vast verhuisteam

Ook in het buitenland kunt u rekenen op ons vertrouwde vaste verhuisteam. Alle Europaverhuizingen worden uitgevoerd met een team van twee chauffeur/verhuizers.

Dit heeft veel voordelen: onderweg kunnen de chauffeurs elkaar afwisselen en hoeven niet onnodig stil te staan. En bij het uitvoeren van de werkzaamheden bij u thuis spreekt het voor zich dat twee op elkaar ingespeelde verhuizers het werk sneller, beter en op een voor u als klant prettiger manier kunnen uitvoeren als een verhuisteam dat elkaar onderling niet eens kent!

Veel verhuisbedrijven kiezen er tegenwoordig voor om één chauffeur-verhuizer alleen op pad te sturen, en huren lokaal ergens personeel in om te laden of te lossen. Soms wordt zelfs het vervoer volledig uitbesteed, en ziet u in het buitenland helemaal geen vertrouwde gezichten.

Onze reputatie en daarmee de veiligheid van uw eigendommen staat bij ons voorop: wij voeren uw verhuizing uit zoals u dat van ons gewend bent.

Groupage / deelvracht

Omdat lang niet iedereen die verhuist een volle verhuiswagen heeft, kan Geijtenbeek regelmatig voordelige verhuisoplossingen bieden. Niet gebruikte laadruimte wordt dan beschikbaar gesteld voor kleinere zendingen.
Ideaal wanneer u op zoek bent naar een goedkope verhuizing, en een strak tijdschema niet uw eerste prioriteit is.

Landen

Geijtenbeek Top Movers verhuist met eigen auto’s door geheel Europa. De volgende bestemmingen zijn de belangrijkste: