0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Hulp bij uw archiefbeheer in Vlissingen 

Documenten archiveren en beheren kan een hele uitdaging zijn. Het kost veel tijd om te voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van archiefbeheer. Om u hierbij te helpen, biedt Geijtenbeek Verhuizers u professioneel archiefbeheer nabij Vlissingen aan. Wij zorgen voor de opslag van uw archiefstukken en beheren deze in lijn met de meest recente wet- en regelgeving. Vanzelfsprekend werken we hierbij volledig discreet! U moet er niet aan denken, dat uw archiefstukken in verkeerde handen terecht kunnen komen. Dit voorkomen we niet alleen door discreet te werken. Ook zorgen we voor een goede beveiliging van onze opslagruimtes. 

Archiefbeheer nabij Vlissingen in verschillende vormen 

U heeft bij Geijtenbeek Verhuizers verschillende mogelijkheden op het gebied van archiefbeheer nabij Vlissingen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een archiefunit te huren en de archiefstukken in eigen beheer te houden. Een alternatief is het volledig uitbesteden van uw archiefbeheer rond Vlissingen. In dat geval voeren wij de taken die hierbij komen kijken voor u uit. Het huren van een archiefopslag is ideaal, wanneer u archiefstukken nauwelijks inziet. Door ze in een archiefunit op te slaan, hoeft u ze niet binnen uw eigen pand te bewaren. De kans bestaat dat ze hier verloren gaan of beschadigd raken. 

Meer informatie over archiefbeheer rond Vlissingen 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van archiefbeheer bij Vlissingen? Of bent u benieuwd op welke manier Geijtenbeek Verhuizers te werk gaat bij het uitbesteden van uw archiefbeheer rond Vlissingen? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies over uw mogelijkheden! Zo zorgen we er samen voor dat uw archief op de juiste wijze bewaard en beheerd wordt. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA