Klantenwaardering:
4.4/5
Geijtenbeek Verhuizers
0113 – 230 230 We staan voor u klaar!

Archiefbeheer Zeeland

Archiefbeheer Zeeland

Ondanks dat er steeds meer wordt gedigitaliseerd moeten nog steeds veel stukken ‘op papier” bewaard worden. Denk hierbij aan notariële stukken, medische dossiers of gemeentelijke archieven. Maar ook bedrijven hebben vaak nog het nodige aan papierwerk dat bewaard moet worden voor een voorgeschreven periode. U kunt deze archieven in uw eigen kantoor opslaan en beheren. Maar er is een goedkopere oplossing, namelijk archiefbeheer Zeeland door Geijtenbeek Verhuizers. Hiervoor zijn de kosten aanzienlijk lager dan wat u nu betaalt voor extra kantoorruimte voor archiefopslag.

Opslag container
Pand Geijtenbeek

Uw archiefbeheer Zeeland zelf doen of uit handen geven

U kunt uw archiefbeheer Zeeland op verschillende manieren laten regelen. U kunt een ruimte huren waar u zelf uw archieven, hangmappen, ordners of archiefdozen, beheert. U heeft te allen tijde toegang tot uw eigen archiefruimte, terwijl deze voor anderen uiteraard gesloten blijft. U kunt er ook voor kiezen om uw archieven door ons te laten beheren. Wij zorgen er dan voor dat stukken worden toegevoegd. Als u uw archieven wilt laten vernietigen dan kunt u ook dat aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat uw archiefstukken op de voorgeschreven wijze worden vernietigd.

Regel uw archiefzaken direct met Geijtenbeek Verhuizers

Wilt u ook een efficiëntere manier van archiefbeheer Zeeland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Afhankelijk van de hoeveelheid archiefmateriaal en uw wensen aangaande het beheer kunnen wij u een passende offerte aanbieden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0113 – 230 230. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres mail@geijtenbeek.com of vul het contactformulier op de website in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

content-08