0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Voordelen van archiefopslag huren in Zeeland 

Heeft u al eens overwogen om voor het huren van archiefopslag in Zeeland te kiezen? Aan archiefopslag huren in Zeeland zitten verschillende voordelen. Zowel voor bedrijven, als voor particulieren. Bedrijven hebben in deze opslagruimte de mogelijkheid om hun administratieve archiefstukken op te slaan. Daar waar particulieren de ruimte kunnen gebruiken voor het bewaren van fotoboeken, oude studieboeken, enzovoorts. Zeker wanneer u in huis of binnen uw bedrijfspand weinig ruimte heeft, komt de archiefopslag goed van pas. Geijtenbeek Verhuizers biedt u deze opslagruimte aan.

Veilige archiefopslag huren in Zeeland 

Door voor de archiefopslag van Geijtenbeek Verhuizers te kiezen, bent u verzekerd van een veilige plek om uw archiefstukken op te kunnen slaan. Onze opslagruimte is zo beveiligd, dat de kans op een inbraak minimaal is. Niet alleen besteden we veel aandacht aan de beveiliging van onze opslagruimtes. Ook kijken we naar het klimaat binnen onze archiefopslag. Als het te vochtig zou zijn, zouden uw archiefstukken aangetast kunnen worden. Niet alleen door het vocht zelf, maar bijvoorbeeld ook door ongedierte wat door het vocht wordt aangetrokken. 

Meer weten over archiefopslag huren in Zeeland? 

Voor ieder archief bieden wij een passende ruimte aan. Wilt u ook archiefopslag huren in Zeeland? Of bent u benieuwd naar de exacte mogelijkheden van Geijtenbeek Verhuizers? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren over onze mogelijkheden. Samen vinden we een geschikte ruimte voor het opslaan van uw archiefstukken. Zo hoeft u deze niet langer thuis of binnen uw bedrijfspand te bewaren. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA