0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Archiefopslag in Zeeland huren voor uw bedrijfsarchieven 

Als ondernemer heeft u vaak niet de ruimte om al uw gearchiveerde stukken in uw bedrijfspand te bewaren. Het voortdurend uitbreiden van uw bedrijfspand is veel duurder, dan alternatieve oplossingen. Een van deze oplossingen is het huren van archiefopslag in Zeeland. Geijtenbeek Verhuizers biedt u deze mogelijkheid aan, waarbij u zelf bepaalt welk type ruimte u huurt. U kunt bijvoorbeeld voor complete archiefunits kiezen, waarover u zelf het beheer hebt. Een alternatief is het uit handen geven van uw archiefopslag in Zeeland. 

Mogelijkheden bij archiefopslag in Zeeland 

Geijtenbeek Verhuizers beschikt over een grote opslagruimte met meerdere units, die worden aangeboden voor het opslaan van uw archief. Deze ruimtes zijn allen voorzien van brandmelders, inbraakpreventiesystemen en rookmelders. Op deze manier wordt de kans op schade aan uw archief geminimaliseerd. Ook zorgen wij ervoor, dat enkel geautoriseerde personen toegang kunnen krijgen tot uw archief. 

Een alternatief is het gebruik van speciaal ingerichte archiefcontainers, waarin u kleine archieven kunt bewaren. Ideaal voor een startende ondernemer, of een MKB’er die het archief grotendeels gedigitaliseerd heeft. 

Meer informatie over archiefopslag in Zeeland 

Bent u benieuwd of onze archiefopslag in Zeeland ook voor u interessant kan zijn? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Wij staan dagelijks voor u klaar, om u aan een passende opslag voor uw archiefmateriaal te helpen. Hoeveel ruimte verwacht u nodig te hebben voor uw hangmappen, archiefdozen of ordners? Wij hebben voor ieder archief een passende oplossing beschikbaar! 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA