0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Hulp bij een archiefverhuizing in Zeeland van vakmensen

Sommige documenten wilt u niet versnipperen! Voor zakelijke partijen is dit de administratie uit de afgelopen jaren, documenten over zakelijke afspraken die zijn gemaakt, enzovoorts. Ook bij particulieren zijn er vaak tal van gearchiveerde documenten in huis te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de fotoalbums van vroeger. Het zou zonde zijn, wanneer u deze weggooit! Niet iedereen heeft echter voldoende ruimte in huis, om al deze archieven te kunnen bewaren. Het kan zodoende verstandig zijn om een archiefverhuizing in Zeeland te overwegen. Hierbij verhuist u de archieven naar een externe opslaglocatie. Geijtenbeek Verhuizers helpt u hier graag bij! 

Mogelijkheden bij een archiefverhuizing in Zeeland

Geijtenbeek Verhuizers heeft een grote opslagruimte, waar wij uw archieven veilig en onder de juiste condities voor u op kunnen slaan. Bij het opslaan van archieven is het belangrijk dat dit in een droge ruimte en op de juiste temperatuur gebeurt. Zo wordt voorkomen dat er ongedierte bij de archieven komen, dat er schimmels kunnen ontstaan, enzovoorts. Naast de juiste condities in onze archiefopslag, is deze opslagruimte voorzien van een zeer goede beveiliging. Ongewenste gasten worden zo ver bij uw archieven vandaan gehouden. 

Meer informatie over een archiefverhuizing in Zeeland 

Naast de mogelijkheid om uw archieven naar een externe opslagruimte te laten verplaatsen, kunnen we uw archief ook naar uw nieuwe onderkomen brengen. Neem vrijblijvend contact op met onze vakmensen, om u te laten informeren over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Naar welke plek wilt u de archieven van uw organisatie of gezin laten verhuizen? Bij ons zijn uw archiefstukken in goede handen. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA