Klantenwaardering:
4.4/5
Geijtenbeek Verhuizers
0113 – 230 230 We staan voor u klaar!

Archiefverhuizing in Zeeland

Hulp bij een archiefverhuizing in Zeeland van vakmensen

Sommige documenten wilt u niet versnipperen! Voor zakelijke partijen is dit de administratie uit de afgelopen jaren, documenten over zakelijke afspraken die zijn gemaakt, enzovoorts. Ook bij particulieren zijn er vaak tal van gearchiveerde documenten in huis te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de fotoalbums van vroeger. Het zou zonde zijn, wanneer u deze weggooit! Niet iedereen heeft echter voldoende ruimte in huis, om al deze archieven te kunnen bewaren. Het kan zodoende verstandig zijn om een archiefverhuizing in Zeeland te overwegen. Hierbij verhuist u de archieven naar een externe opslaglocatie. Geijtenbeek Verhuizers helpt u hier graag bij!

Opslag Geijtenbeek
Opslag container

Mogelijkheden bij een archiefverhuizing in Zeeland

Geijtenbeek Verhuizers heeft een grote opslagruimte, waar wij uw archieven veilig en onder de juiste condities voor u op kunnen slaan. Bij het opslaan van archieven is het belangrijk dat dit in een droge ruimte en op de juiste temperatuur gebeurt. Zo wordt voorkomen dat er ongedierte bij de archieven komen, dat er schimmels kunnen ontstaan, enzovoorts. Naast de juiste condities in onze archiefopslag, is deze opslagruimte voorzien van een zeer goede beveiliging. Ongewenste gasten worden zo ver bij uw archieven vandaan gehouden.

Meer informatie over een archiefverhuizing in Zeeland

Naast de mogelijkheid om uw archieven naar een externe opslagruimte te laten verplaatsen, kunnen we uw archief ook naar uw nieuwe onderkomen brengen. Neem vrijblijvend contact op met onze vakmensen, om u te laten informeren over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Naar welke plek wilt u de archieven van uw organisatie of gezin laten verhuizen? Bij ons zijn uw archiefstukken in goede handen.

Opslag Geijtenbeek