0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Autostalling Goes

Heeft u ruimte voor autostalling in Goes nodig? Kijk dan eens wat Geijtenbeek Top Movers voor u kan betekenen. Het komt weleens voor dat er ruimtegebrek is en een auto tijdelijk ergens veilig ondergebracht moet worden. Dit kan dan natuurlijk het best worden gedaan op een plek waar veel ervaring met opslag van allerlei soorten spullen is opgedaan. Dit is immers een indicatie dat dit veilig en naar behoren kan gebeuren. Dit is vooral belangrijk als het om specifieke auto’s gaat. Die moeten immers veilig staan.

Een goede autostalling in Goes

Het is belangrijk dat een autostalling in Goes aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Het is immers vaak vooral de plek waar auto’s worden neergezet die niet direct voor dagelijks gebruik zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld om een auto als een oldtimer of een ander klassiek model. Of het gaat om een auto die meer geschikt is voor zomers weer die in de wintermaanden ergens moet worden ondergebracht. Een goede stalling waar deze dan enkele maanden veilig kan staan is dan van belang.

Contact opnemen met ons

Bent u op zoek naar een goede autostalling in Goes? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Dat doet u bijvoorbeeld door gewoon te bellen. Het telefoonnummer hiervoor is: 0113-230230. Ook mailen kan natuurlijk. Het e-mailadres is mail@geijtenbeek.com. Ook kunt u direct een offerte aanvragen door hiervoor het contactformulier op de website te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat er direct actie kan worden ondernomen en snel gewerkt kan worden. Dit is vaak een flink voordeel als het om auto’s stallen gaat gebleken.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA