0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Autostalling Zeeland

Zoekt u een goede autostalling in Zeeland? Dan is het logisch dat u hoge eisen aan deze stalling stelt. U wilt natuurlijk dat uw auto op de eerste plaats op veilige wijze wordt opgeslagen, maar daarnaast is het ook belangrijk dat de condities van de autostalling in Zeeland goed zijn. U wilt niet dat de auto aan kwaliteit verliest of schade oploopt door langere tijd in een stalling te staan. Wanneer u op zoek bent naar een goede autostalling in Zeeland, die gegarandeerd aan al uw wensen en eisen voldoet, dan bent u aan het juiste adres bij Geijtenbeek Top Movers. 

Ook voor autostalling in Zeeland

Vanzelfsprekend zijn wij op de eerste plaats een verhuisbedrijf dat klaarstaat voor particulieren en bedrijven voor de professionele verzorging van grote en kleine verhuizingen. Om een complete service te kunnen aanbieden hebben wij ook een ruime opslag en stalling, voor wanneer het bijvoorbeeld nodig is om de inboedel korte of langere tijd op te slaan. Hier kunt u ook terecht wanneer u interesse heeft in het gebruik maken van een autostalling in Zeeland. U kunt er zeker van zijn dat uw auto veilig staat in onze autostalling in Zeeland. Daarnaast betaalt u bij ons gegarandeerd een nette prijs voor de stalling van uw auto, ongeacht de periode. 

Neem contact met ons op

Geijtenbeek Top Movers heeft twee vestigingen, in Bergen op Zoom en in Goes. U kunt eens contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze autostalling in Zeeland. U kunt een mail sturen naar mail@geijtenbeek.com of bellen naar 0113 – 230 230 (locatie Goes) of naar 0164 – 246 121 (locatie Bergen op Zoom).

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA