Klantenwaardering:
4.4/5

Bedrijfsverhuizing Goes

Hulp bij bedrijfsverhuizing rond Goes

Wanneer uw organisatie als gevolg van groei of bijvoorbeeld om kosten te besparen naar een nieuw bedrijfspand verhuist, brengt dit de nodige stress met zich mee. Hoe kan voorkomen worden dat medewerkers hun werk langere tijd stil moeten leggen? Op welke manier wordt de overlast voor klanten tot een minimum beperkt? Geijtenbeek Verhuizers heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten verhuizingen. Een bedrijfsverhuizing in Goes is er een voorbeeld van. Onze vakmensen weten waarop ze hierbij moeten letten, waarmee ze zorgen dat de bedrijfsverhuizing in Goes zo soepel mogelijk verloopt.

img_6750_27095268539_o-
verhuis uitpakken

Aanpak bij bedrijfsverhuizing in Goes

Een bedrijfsverhuizing rond Goes begint voor ons bij een inventarisatie van de te verhuizen inboedel. Ook bespreken we vooraf met u, welke taken u rond de bedrijfsverhuizing zelf uitvoert. Soms vindt men het prettig om de inboedel in grote kasten vooraf zelf in verhuisdozen in te pakken. Het is een goed moment om te kijken of deze spullen allemaal moeten worden meegenomen naar het nieuwe bedrijfspand. Een andere klus die u mogelijk zelf uit wilt voeren: het demonteren van machine, IT-voorzieningen, enzovoorts. Onze verhuizers hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van dergelijke taken. We voeren ze graag voor u uit.

Plannen van uw bedrijfsverhuizing rond Goes

Wilt u op korte termijn hulp bij een bedrijfsverhuizing rond Goes? Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze dienstverlening. Samen zorgen we dat uw bedrijfsverhuizing zo soepel en snel mogelijk verloopt, waarbij we de overlast voor klanten en medewerkers tot een minimum beperken. Alles er hierbij op gericht om uw inboedel veilig en zonder schade naar de nieuwe locatie van uw organisatie te vervoeren.

adviseur