0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Bedrijfsverhuizing Zeeland

Als u een bedrijfsverhuizing in Zeeland wilt realiseren, dan heeft u natuurlijk belangrijke eisen voor de verhuisdienst. U wilt dat er met respect om wordt gegaan tijdens de bedrijfsverhuizing in Zeeland. Daarnaast verwacht u een snelle en effectieve service die tot in detail goed geregeld is, zodat de bedrijfsprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden van de bedrijfsverhuizing in Zeeland. Eigenlijk moet alles op rolletjes verlopen, zodat u snel verder kunt vanaf een nieuwe locatie. In dit geval kunt u uw bedrijfsverhuizing in Zeeland het best laten verzorgen door Geijtenbeek Top Movers.

De beste garanties voor uw bedrijfsverhuizing in Zeeland

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons komt voor het uitbesteden van uw bedrijfsverhuizing in Zeeland. Wij zijn een PPV-gecertificeerd verhuisbedrijf met medewerkers die allen in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag. Bij iedere bedrijfsverhuizing in Zeeland worden uitsluitend ervaren medewerkers ingezet die volgens een goede planning voor u aan de slag gaan. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfsverhuizing in Zeeland uitstekend verloopt.

Wij helpen u graag verder

Wilt u voor uw bedrijfsverhuizing in Zeeland gebruik maken van onze dienstverlening? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Wij hebben twee vestigingen. U kunt mailen naar mail@geijtenbeek.nl of bellen naar 0113-230230 (vestiging Goes) of naar 0164-246121 (vestiging Bergen op Zoom). Wanneer u ons via de mail contact, dan neemt de juiste vestiging op korte termijn contact met u op. Wij zijn u graag van dienst voor uw bedrijfsverhuizing in Zeeland.

 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA