0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Bedrijfsverhuizingen Vlissingen

De verhuizing van uw bedrijf is een hele organisatie. Alles moet vlot en soepel verlopen zodat u op de nieuwe locatie zo snel mogelijk weer operationeel kunt zijn. Uw klanten willen u zo snel mogelijk weer kunnen bereiken en u wilt zo vlug als mogelijk uw dienstverlening weer hervatten. Daarom kiest u voor bedrijfsverhuizingen Vlissingen voor de professionele verhuizers van Geijtenbeek. Wij hebben vele jaren ervaring met het uitvoeren van complexe bedrijfsverhuizingen en ons bedrijf is PPV gecertificeerd.

De specialist in complexe bedrijfsverhuizingen

Een zakelijke verhuizing is een stuk complexer dan die van een particulier. Er moet soms kostbare apparatuur worden verhuisd, kantoormeubilair en niet te vergeten archieven. Ook al is veel archief tegenwoordig gedigitaliseerd, de archiefkasten zijn nog niet uitgestorven. Natuurlijk wilt u dat de stukken zo veel mogelijk in de juiste volgorde blijven en dat de kasten na de verhuizing snel en zonder dat de dossiers door de war raken kunnen worden ingeruimd. Geijtenbeek biedt hiervoor de juiste oplossing. Wij bieden u het juiste materiaal om uw dossiers en kantoorinventaris snel en gemakkelijk te kunnen verhuizen.

Vraag nu een offerte voor het verhuizen van uw bedrijf

Gaat uw bedrijf binnenkort naar een nieuw pand? Bedrijfsverhuizingen Vlissingen is uw partner om deze verhuizing vlot en zonder stress te laten verlopen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bieden u een passende offerte. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0113 230 230 of vul het aanvraagformulier voor een zakelijke offerte in dat u eenvoudig vindt via het tabblad contact in het menu op onze website.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA