Klantenwaardering:
4.4/5

Bejaardenservice Zeeland

Hulp van onze bejaardenservice in Zeeland

Heeft u een vader of moeder die u op korte termijn wilt laten verhuizen naar een andere woning? Kies voor de bejaardenservice in Zeeland van Geijtenbeek Verhuizers. Onze erkende verhuizers laten de verhuizing van senioren zo comfortabel mogelijk verhuizen. Op latere leeftijd wilt u geen omkijken hebben naar het verhuizen van zware kasten, een bank of bijvoorbeeld uw bed. In het bijzonder wanneer dergelijke meubels momenteel nog op de eerste etage van uw woning staan. Geijtenbeek Verhuizers beschikt over de ervaring om meubels schadevrij en snel te kunnen verhuizen.

Verhuizen verdieping
img_6750_27095268539_o-

Bejaardenservice in Zeeland inschakelen

Onze bejaardenservice in Zeeland helpt u in verschillende stappen naar een zorgeloze verhuizing toe. Allereerst inventariseren we samen met u de wensen die u heeft. Op welk moment wilt u verhuizen? Welke meubels moeten naar de nieuwe woning verhuisd worden en welke meubels mogen eerst elders opgeslagen worden? Niet alleen zorgen onze verhuizers voor het verplaatsen van de meubels naar uw nieuwe woning. Ook voor het inpakken van de inboedel kunt u op onze vakmensen rekenen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar! Wel zo comfortabel, bij een verhuizing die toch altijd al voor stress zorgt.

Meer informatie over bejaardenservice in Zeeland

Wilt u meer weten over de wijze waarop onze bejaardenservice in Zeeland u van dienst kan zijn? Neem eens contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Ook nemen we graag uw wensen door, om op basis daarvan tot een plan van aanpak te komen voor de verhuizing naar uw nieuwe woning. Naast de mogelijkheid om uw inboedel te verhuizen, bieden we u ook de optie om een deel van de inboedel in onze opslagruimte op te slaan.

verhuis mens