0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Verhuizen Bergen op Zoom

U bent op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in Bergen op Zoom?  Top Movers Geijtenbeek Verhuizers, met vestigingen in Goes en Bergen op Zoom, heeft al drie generaties lang ervaring met verhuizen.

Geijtenbeek regelt niet alleen uw verhuizing binnen Bergen op Zoom, maar u kunt bij ons terecht voor alle bestemmingen wereldwijd.

Daarbij ontzorgt Geijtenbeek Top Movers zowel particulieren, bedrijven, organisaties en instellingen.

Vraag offerte of nadere informatie: Lees meer>>>>

Wonen in Bergen op Zoom

 In de oude markiezenstad Bergen op Zoom vertellen honderden monumenten het verhaal van een rijk en bewogen verleden. Het centrum is succesvol heringericht: een nieuw winkelgebied sluit naadloos aan op de historische binnenstad. De combinatie met de vele evenementen en het brede winkel- en horeca-aanbod leverde de titel ‘Beste Binnenstad van Nederland’ op. Volgens de jury is Bergen op Zoom ‘bruisend, interessant en sfeervol’ en oogt de stad ‘schoon, ruimtelijk en gepimpt’.

Werk en bereikbaarheid

Bergen op Zoom biedt volop werk bij multinationals of als zelfstandig ondernemer. In bijvoorbeeld de gezondheids- en welzijnszorg, onderwijs of industrie. De werkgelegenheid in Bergen op Zoom is divers, groeit en biedt vele mogelijkheden. Bovendien is Bergen op Zoom goed bereikbaar. Over het spoor, het water en twee rijkswegen. Via de A58 (Breda 35 minuten), die Brabant verbindt met de Zeeuwse delta. Maar ook via de A4, de verbinding tussen de mainports Antwerpen (20 minuten) en Rotterdam (55 minuten). Momenteel wordt gewerkt aan het ontbrekende deel van de A4 tussen Bergen op Zoom en Rotterdam. Het eerste deel tussen Bergen op Zoom en Halsteren is al in gebruik genomen.

Goed wonen

De nieuwe woonprojecten in de gemeente Bergen op Zoom bieden fraaie woningen in steeds een andere, karakteristieke setting met alle voorzieningen binnen handbereik. Wat dacht u van een moderne grachtenwoning in het plan ScheldeVesting of een parkvilla in het Groene Gordijn? Wonen in de natuur van de Markiezaten, de coulissen van de Schans of het landelijke Bloemendaal?
Bovendien staat stedelijke vernieuwing hoog op de agenda in Bergen op Zoom. Behalve nieuwbouw is er zeer veel aandacht voor de bestaande wijken, zodat het ook daar goed wonen is!

Nieuwbouwprojecten Bergen op Zoom

Wie wil verhuizen in of naar Bergen op Zoom heeft de keus uit een groot aantal nieuwbouwprojecten dat momenteel in aanbouw is of op stapel staat:

Verhuist u naar één van deze nieuwbouwprojecten, dan is Top Movers Geijtenbeek Verhuizers de aangewezen partner voor een zorgeloze verhuizing.

Verhuizen

Geijtenbeek Verhuizers heeft een uitstekende reputatie als het gaat om verhuizingen in de regio Bergen op Zoom. Met alle plezier vertellen wij u meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA