Klantenwaardering:
4.4/5
Geijtenbeek Verhuizers
0113 – 230 230 We staan voor u klaar!
Erkende verhuizer Bergen op Zoom

Verhuizen Bergen op Zoom

U bent op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in Bergen op Zoom? Top Movers Geijtenbeek Verhuizers, met vestigingen in Goes en Bergen op Zoom, heeft al drie generaties lang ervaring met verhuizen.

Geijtenbeek regelt niet alleen uw verhuizing binnen Bergen op Zoom, maar u kunt bij ons terecht voor alle bestemmingen wereldwijd.

Daarbij ontzorgt Geijtenbeek Top Movers zowel particulieren, bedrijven, organisaties en instellingen. Neem direct contact op!

Vrachtwagen verhuizen

Wonen in Bergen op Zoom

In de oude markiezenstad Bergen op Zoom vertellen honderden monumenten het verhaal van een rijk en bewogen verleden. Het centrum is succesvol heringericht: een nieuw winkelgebied sluit naadloos aan op de historische binnenstad. De combinatie met de vele evenementen en het brede winkel- en horeca-aanbod leverde de titel ‘Beste Binnenstad van Nederland’ op. Volgens de jury is Bergen op Zoom ‘bruisend, interessant en sfeervol’ en oogt de stad ‘schoon, ruimtelijk en gepimpt’.

Heeft u vragen? Laat ons u terugbellen!

Werk en bereikbaarheid

Bergen op Zoom biedt volop werk bij multinationals of als zelfstandig ondernemer. In bijvoorbeeld de gezondheids- en welzijnszorg, onderwijs of industrie. De werkgelegenheid in Bergen op Zoom is divers, groeit en biedt vele mogelijkheden. Bovendien is Bergen op Zoom goed bereikbaar. Over het spoor, het water en twee rijkswegen. Via de A58 (Breda 35 minuten), die Brabant verbindt met de Zeeuwse delta. Maar ook via de A4, de verbinding tussen de mainports Antwerpen (20 minuten) en Rotterdam (55 minuten). Momenteel wordt gewerkt aan het ontbrekende deel van de A4 tussen Bergen op Zoom en Rotterdam. Het eerste deel tussen Bergen op Zoom en Halsteren is al in gebruik genomen.

content-08

Goed wonen

De nieuwe woonprojecten in de gemeente Bergen op Zoom bieden fraaie woningen in steeds een andere, karakteristieke setting met alle voorzieningen binnen handbereik. Wat dacht u van een moderne grachtenwoning in het plan ScheldeVesting of een parkvilla in het Groene Gordijn? Wonen in de natuur van de Markiezaten, de coulissen van de Schans of het landelijke Bloemendaal?
Bovendien staat stedelijke vernieuwing hoog op de agenda in Bergen op Zoom. Behalve nieuwbouw is er zeer veel aandacht voor de bestaande wijken, zodat het ook daar goed wonen is!

Verhuizen

Geijtenbeek Verhuizers heeft een uitstekende reputatie als het gaat om verhuizingen in de regio Bergen op Zoom. Met alle plezier vertellen wij u meer over de uitgebreide mogelijkheden.