0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Erkende verhuizers Middelburg

Het verhuizen van of naar of binnen Middelburg kan een pittige hele klus zijn. Daarom is het belangrijk om een goed verhuisbedrijf in de arm te nemen en een bedrijf dat zich al generaties lang hier mee bezig houdt is ons bedrijf: Geijtenbeek Top Movers.

Soort verhuizing speelt geen rol

Geijtenbeek verzorgt verhuizingen op maat en het maakt niet uit of die verhuizing zakelijk of juist niet is. Binnen in de provincie Zeeland en in een gedeelte van Brabant is ons bedrijf zelfs gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen. Wij zijn dan ook het enige bedrijf in die regio met een PPV certificatie. We zijn dus erkende professionele verhuizers. We zorgen voor een compleet verhuisplan, zodat alles op rolletjes kan verlopen en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zelfs niet over de opslag van eventuele spullen. Ook daar zorgen wij bij Geijtenbeek voor.

Senioren

Het is niet onbekend dat er in Nederland en dus ook in Middelburg sprake is van vergrijzing, maar ook deze groep mensen verhuizen weleens. Vaak is dit omdat zij kleiner gaan wonen. Kinderen en kleinkinderen wonen vaak verder weg en er valt toch een hoop te regelen. In de nieuwe woning passen lang niet alle meubels, apparaten moeten worden aangesloten, de post moet ook aankomen op het nieuwe adres. U kunt het zo gek niet bedenken, maar het wordt voor u geregeld. We zijn zelfs ‘huisverhuizers’ geworden bij twee verzorgingscentra. Onze diensten sluiten perfect aan op de wensen van de senioren, maar ook van de centra. Als u nog vragen heeft over seniorenverhuizing, of natuurlijk andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 0113 230 230. We zijn ook te bereiken via de mail op mail@geijtenbeek.com.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA