Klantenwaardering:
4.4/5

Erkende verhuizers Middelburg

Erkende verhuizers Middelburg nodig?

Het verhuizen van of naar of binnen Middelburg kan een pittige hele klus zijn. Daarom is het belangrijk om een goed verhuisbedrijf in de arm te nemen en een bedrijf dat zich al generaties lang hier mee bezig houdt is ons bedrijf: Geijtenbeek Top Movers.

Willem Geijtenbeek
Vrachtwagen verhuizen

Soort verhuizing speelt geen rol

Geijtenbeek verzorgt verhuizingen op maat en het maakt niet uit of die verhuizing zakelijk of juist niet is. Binnen in de provincie Zeeland en in een gedeelte van Brabant is ons bedrijf zelfs gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen. Wij zijn dan ook het enige bedrijf in die regio met een PPV certificatie. We zijn dus erkende professionele verhuizers. We zorgen voor een compleet verhuisplan, zodat alles op rolletjes kan verlopen en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zelfs niet over de opslag van eventuele spullen. Ook daar zorgen wij bij Geijtenbeek voor.

Senioren

Het is niet onbekend dat er in Nederland en dus ook in Middelburg sprake is van vergrijzing, maar ook deze groep mensen verhuizen weleens. Vaak is dit omdat zij kleiner gaan wonen. Kinderen en kleinkinderen wonen vaak verder weg en er valt toch een hoop te regelen. In de nieuwe woning passen lang niet alle meubels, apparaten moeten worden aangesloten, de post moet ook aankomen op het nieuwe adres. U kunt het zo gek niet bedenken, maar het wordt voor u geregeld. We zijn zelfs ‘huisverhuizers’ geworden bij twee verzorgingscentra. Onze diensten sluiten perfect aan op de wensen van de senioren, maar ook van de centra. Als u nog vragen heeft over seniorenverhuizing, of natuurlijk andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 0113 230 230. We zijn ook te bereiken via de mail op mail@geijtenbeek.com.

Pand Geijtenbeek