Klantenwaardering:
4.4/5

Erkende verhuizers Zeeland

Erkende verhuizers Zeeland

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf waar goede verhuizers werken, dan bent u bij Geijtenbeek Top Movers zeker weten op het juiste adres. Ons bedrijf is PPV gecertificeerd, wat betekent dat wij erkend zijn als professionele verhuizers, ook op zakelijk gebied.

Particuliere verhuizingen

Zakelijke en privé verhuizingen

Of u nu uw eigen privé huis wilt leeghalen en naar een andere plek wilt laten brengen, of dat uw kantoor naar een nieuwe plek moet. Dat maakt voor Geijtenbeek niets uit. Wij zijn erkende verhuizers in Zeeland, maar ook daarbuiten staan wij hoog aangeschreven. Geen enkele bestemming is ons te ver. Wij doen zakelijke verhuizingen binnen Zeeland en West-Brabant. Maar als het gaat om privéverhuizingen, dan kan dit ook op internationale schaal gebeuren.

Opslag mogelijkheden in Zeeland

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet altijd alle spullen meteen ergens kwijt kan, en dat kan zomaar voor problemen zorgen. Wij bij Geijtenbeek nemen deze zorgen en problemen bij u weg. Wij verzorgen namelijk ook opslagplaatsen die zijn uitgerust met de meest moderne techniek, zodat uw opgeslagen spullen perfect bewaard blijven. Of de spullen er nu een paar weken of een paar jaar moeten blijven staan, dat maakt allemaal niets uit. Als u meer vragen heeft over verhuizingen en welke rol wij daarin kunnen spelen, neem dat gerust contact op door te bellen naar 0113 230 230 of een mail te sturen naar mail@geijtenbeek.com. We hebben ook een online contactformulier, wat u als particulier of zakelijk kunt invullen en dan nemen wij contact met u op.

Opslag Geijtenbeek