0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Inboedelopslag Middelburg

Als u uw huis hebt verkocht en u heeft nog geen nieuwe woning, bij voorbeeld omdat uw nieuwe huis nog gebouwd wordt, dan is het handig als u uw inboedel kunt laten opslaan. Uw spullen zijn dan veilig opgeborgen en u hoeft niet bang te zijn voor diefstal. U kunt te allen tijde bij uw spullen als u dat wilt dus het is niet zo dat u de opgeslagen spullen voor de duur van de opslag volledig uit handen geeft. U kunt bij inboedelopslag Middelburg opslagruimte huren voor diverse soorten inboedel. Er zijn opslagruimtes van diverse afmetingen, zowel voor een kleine inboedel als voor die van een compleet huis.

Inboedelopslag Middelburg biedt uitkomst in verschillende situaties

Niet alleen wanneer u tijdelijk nog niet in een nieuw huis kunt, maar ook als u door omstandigheden kleiner moet gaan wonen en dus niet al uw spullen kwijt kunt u gebruik maken van inboedelopslag Middelburg. Als u bij voorbeeld na een relatiebreuk tijdelijk bij iemand inwoont of als u voor langere tijd naar het buitenland gaat en uw huis wilt verhuren zonder dat bepaalde spullen daar blijven staan, in al deze gevallen kan het handig zijn om opslagruimte te huren. U kunt voor iedere gewenste periode een opslagruimte huren, zowel voor enkele weken als voor een jaar of langer.

Bent u op zoek naar geschikte opslagruimte?

Als u op zoek bent naar tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel of andere spullen, neem dan vrijblijvend contact op met inboedelopslag Middelburg. Wij kunnen u een passende opslagruimte verhuren waar u uw spullen veilig kunt opslaan.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA