0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Inboedelopslag Vlissingen

Heeft u een goede inboedelopslag in Vlissingen nodig? Het kan zijn dat u voor relatief korte tijd een goede opslag nodig heeft, maar dit kan ook voor langere periode zijn. Er zijn mensen die slechts een paar dagen gebruik willen maken van een inboedelopslag in Vlissingen, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. Er zijn ook mensen die lange tijd een inboedelopslag in Vlissingen willen gebruiken, bijvoorbeeld omdat zij de woning opzeggen en eerst een tijd naar het buitenland gaan. U kunt altijd terecht bij Geijtenbeek Top Movers voor hoogwaardige opslag van uw inboedel.

Een uitstekende inboedelopslag in Vlissingen

Wij beschikken over een ruime inboedelopslag nabij Vlissingen. In deze opslag heerst het juiste klimaat voor het behouden van de hoge kwaliteit van uw inboedel. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat uw meubilair gaat verkleuren of gaat schimmelen in onze inboedelopslag nabij Vlissingen. Vanzelfsprekend kunt u altijd eerst eens een kijkje komen nemen in onze ruime opslag, zodat u zelf kunt zien hoe goed de zaken geregeld zijn. Uw inboedel staat altijd veilig en onder de juiste condities in onze inboedelopslag nabij Vlissingen.

Neem contact op

U bent van harte welkom wanneer u gebruik wilt maken van onze inboedelopslag nabij Vlissingen. Neem gerust eens vrijblijvend contact op voor meer informatie of advies. Bel naar 0113 – 230 230 voor ons filiaal in Goes. Voor het filiaal in Bergen op Zoom belt u naar 0164 – 246 121 (vestiging Bergen op Zoom). U kunt ook mailen naar mail@geijtenbeek.com. Wij zullen uw bericht snel beantwoorden.

 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA