Klantenwaardering:
4.4/5

Inboedelopslag Zeeland

Heeft u inboedelopslag in Zeeland nodig?

Stel dat u gaat verhuizen, maar uw nieuwe woning is niet op tijd gereed. Als u uw oude woning zo lang aanhoudt, betaalt u ook de vaste lasten door. En misschien is dit zelfs geen optie maar moet u uw woning al verlaten voor u de nieuwe kunt betrekken. Zelf kunt u zo lang wel elders terecht, maar waar laat u uw inboedel? Eenvoudig: bij Geijtenbeek in de inboedelopslag. Ook om allerlei andere redenen kunt u natuurlijk behoefte hebben aan opslagruimte. Een deel van uw woning moeten ontruimen vanwege een renovatie of het leggen van een nieuwe vloer, of uw huis verhuren terwijl u een wereldreis maakt, in dat soort situaties is onze inboedelopslag een uitkomst.

Opslag Geijtenbeek
Opslag container

Hoe werkt Geijtenbeek Inboedelopslag Zeeland?

Wanneer u uw meubilair of andere goederen bij ons wilt opslaan, worden deze bij u thuis in een container geladen. De afgesloten container gaat in zijn geheel in onze veilige, vorstvrije opslagruimte. Er hoeft na het vervoer dus niet nogmaals uitgeladen te worden. Het inladen en na afloop van de opslagperiode weer uitladen van de container kunt u zelf doen, of aan onze deskundige verhuizers uitbesteden. Gaat het om wat kleinere stukken, dan kunt u deze ook zelf bij onze opslaghal afgeven.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in onze opslagservice, wilt u meer informatie of heeft u specifieke wensen? Stuur gerust een e-mail naar mail@geijtenbeek.com of neem telefonisch contact met ons op nummer 0113-230 230. Ook een bezoekje brengen aan onze opslagruimte is mogelijk. We horen graag wat we voor u kunnen doen.

Autostalling Geijtenbeek