0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Uw kantoorverhuizing in Middelburg goed geregeld

Het verhuizen van een kantoor is wat anders dan de verhuizing van een persoonlijke inboedel. Vaak moeten er archieven worden verhuisd, kostbare apparatuur en andere specifieke inventaris. Dat is vakwerk dat u graag aan een professional overlaat. Geijtenbeek Top Movers is zo’n professional. Wij hebben ruime ervaring met het verhuizen van bedrijven en zijn u hierbij dan ook graag van dienst. 

Een kantoorverhuizing in Middelburg is voor ons dagelijks werk

Het plannen van een kantoorverhuizing vraagt de nodige organisatie. Zodra u weet wanneer u uw nieuwe pand kunt betrekken kunt u een verhuisdatum prikken. Doe dit op tijd, zodat u zeker weet dat wij op de dag van uw voorkeur voor u klaar staan. Ook bij zaken die al van tevoren kunnen gebeuren, zoals het inpakken van archieven, kunnen wij u behulpzaam zijn. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden die wij kunnen bieden bij uw zakelijke verhuizing. Wij nemen u graag al het werk uit handen, zodat u met een gerust hart de verhuizing tegemoet kunt zien en snel aan de slag kunt in uw nieuwe pand. 

Vraag direct een offerte aan voor uw kantoorverhuizing in Middelburg

Als uw kantoor gaat verhuizen, is het belangrijk om dit goed te plannen. Vertraging in de verhuizing kost immers vaak veel geld. U wilt zo snel mogelijk weer aan de slag zodat uw klanten u niet te lang hoeven te missen. Vraag daarom vandaag nog een offerte voor uw verhuizing aan bij de experts in kantoorverhuizingen, Geijtenbeek Top Movers. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0113 - 230 230. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA