0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Professionele hulp bij een kantoorverhuizing in Vlissingen

Wanneer u binnenkort aan een kantoorverhuizing in Vlissingen begint, is het verstandig om hier hulp bij in te schakelen. Bij een kantoorverhuizing komt veel meer kijken, dan bij een reguliere woningverhuizing. Denk bijvoorbeeld aan het uit elkaar halen en in elkaar zetten van uw kantoormeubilair, het verhuizen van de IT-voorzieningen, het minimaliseren van overlast voor medewerkers, enzovoorts. Op het moment dat de overlast voor medewerkers groot is, zal hun productiviteit sterk afnemen. Iets wat u wenst te voorkomen! Het heeft immers direct invloed op uw bedrijfsprestaties. Geijtenbeek Verhuizers helpt u graag bij een kantoorverhuizing in Vlissingen of de omgeving hiervan. 

Aanpak bij een kantoorverhuizing in Vlissingen 

Om u bij een kantoorverhuizing in Vlissingen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, starten we met een inventarisatie van uw meubilair. Op basis hiervan zullen we een verhuisplan opstellen, waarin we beschrijven welke meubels op welk moment verplaatst worden. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is rond de verhuizing! Zodra u instemt met ons plan, gaan we voor u aan de slag. We maken bij een kantoorverhuizing in Vlissingen gebruik van professionele hulpmiddelen om de kans op schade aan uw meubilair te minimaliseren. 

Kantoorverhuizing in Vlissingen plannen voor uw bedrijf 

Vertrekt u binnenkort naar een nieuw bedrijfspand? Neem in dat geval contact met ons op, om de mogelijkheden van uw bedrijfsverhuizing in Vlissingen te bespreken. Onze verhuizers zetten hun ervaring in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo wordt schade aan uw meubilair voorkomen en zullen uw medewerkers hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA