0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Vakkundige hulp bij een kantoorverhuizing in Middelburg 

De verhuizing naar een nieuw kantoor is vaak niet eenvoudig. Niet alleen door de grote objecten die hierbij verhuisd moeten worden. Ook wilt u de hinder voor uw personeel zo goed mogelijk minimaliseren, schade aan uw inboedel voorkomen en het oude bedrijfspand netjes achterlaten voor een volgende huurder of koper. Vaak dient u het pand bezemschoon op te leveren, om een hoge rekening nadien te kunnen voorkomen! Geijtenbeek Verhuizers helpt u graag bij een dergelijke kantoorverhuizing in Middelburg of de omgeving hiervan. Op deze pagina leest u meer over onze manier van werken. 

Belangrijke aspecten bij een kantoorverhuizing in Middelburg 

Een kantoorverhuizing in Middelburg of andere Nederlandse steden, begint voor ons bij het opstellen van een verhuisplan. In dit verhuisplan stellen we vast welke onderdelen van de inboedel de meeste moeite zullen kosten of het meest kwetsbaar zijn, hoe deze onderdelen het beste verhuisd kunnen worden, wat een geschikt moment voor de bedrijfsverhuizing is, enzovoorts. Zo minimaliseren we de kans op vertragingen en schade bij de verhuizing. Bij een bedrijfsverhuizing is vaak ook wat extra aandacht nodig voor het verhuizen van de IT-voorzieningen. Denk aan computers, routers, de bekabeling, enzovoorts. 

Kantoorverhuizing in Middelburg uit laten voeren 

Wilt u binnenkort aan een kantoorverhuizing in Middelburg beginnen? Of wilt u eerst meer informatie over onze exacte manier van werken? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op! Geijtenbeek Verhuizers staat voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren over de meest geschikte aanpak voor uw kantoorverhuizing. Zo weten we zeker dat uw inboedel op een veilige manier wordt overgebracht! 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA