0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Kantoorverhuizing Zeeland

Een kantoorverhuizing in Zeeland heeft een goede organisatie nodig. Bedrijfsverhuizingen moeten in de meeste gevallen op korte termijn worden geregeld, zodat de werkzaamheden niet te lang stil komen te liggen. Daarnaast is het uiteraard zo dat er veel aandacht moet worden besteed aan het met zorg verhuizen van alle belangrijke zaken bij een kantoorverhuizing in Zeeland. Het gaat niet alleen om meubilair, maar ook om bijvoorbeeld archieven en documenten. Geijtenbeek Top Movers kan uw kantoorverhuizing in Zeeland tot in de puntjes verzorgen.

Een goed georganiseerde kantoorverhuizing in Zeeland

Wanneer u bij ons komt voor uw kantoorverhuizing in Zeeland, dan bespreken wij graag met u wat uw wensen en eisen zijn. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat de kantoorverhuizing in Zeeland zo snel mogelijk wordt geregeld op professionele wijze. Wij staan hierbij uiteraard garant voor het soepele verloop van de zaken. Het is dan ook zo dat er vanuit onze onderneming uitsluitend ervaren en goed getrainde verhuizers worden ingezet voor uw kantoorverhuizing in Zeeland.

Neem contact met ons op

Geijtenbeek Top Movers staat voor u klaar wanneer u uw kantoorverhuizing in Zeeland door een professional wilt laten verzorgen. U kunt bij onze twee vestigingen terecht, namelijk in Bergen op Zoom en in Goes. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u behoefte aan informatie en advies? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. U kunt een mail sturen naar mail@geijtenbeek.com of bellen naar 0113 – 230 230 (locatie Goes) of naar 0164 – 246 121 (locatie Bergen op Zoom).

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA