0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Kwaliteit en Maatschappij

Geijtenbeek Top Movers heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, en werkt continu aan het verder perfectioneren van de dienstverlening. Om deze ambitie zichtbaar te maken en de doelstellingen te realiseren beschikken we over diverse keurmerken, en zijn aangesloten bij een aantal overkoepelende organisaties.

Maar waar staan al die logo's voor? 

 

Wanneer u kiest voor Geijtenbeek Top Movers, kiest u voor de kwaliteit en zekerheid van de Erkende Verhuizer. Geijtenbeek voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. De Erkende Verhuizers worden regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door een onafhankelijke externe certificeringsinstantie.

Lees hier meer over het keurmerk Erkende Verhuizers.


 

Een ‘gewone’ inboedelverhuizing brengt al heel wat met zich mee. Bij een zakelijke verhuizing geldt dat nog sterker omdat de omvang, belangen en risico’s hiervan meestal groter zijn. Om zekerheid te bieden is op basis van de wensen van zakelijke opdrachtgevers het PPV keurmerk ontwikkeld. Het doel is dat elke projectverhuizing voor de opdrachtgever een succes wordt.

Een verhuisbedrijf met het PPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in projectverhuizen. Of het nu gaat om een  complexe en risicovolle projectverhuizing van grote organisatie of om de lokale bedrijfsverhuizing van een klein kantoor.

 


  

De Eurovergunning is de ondernemersvergunning voor transportbedrijven. Niwo is de instantie die deze vergunning afgeeft. Bedrijven die tegen betaling goederen voor derden vervoeren, moeten in bezit zijn van de Eurovergunning.


 

Fedemac is het overkoepelend orgaan van Erkende Verhuisorganisaties in Europa. Dankzij Fedemac blijven wij op de hoogte van relevante aspecten in andere Europese landen. Denk daarbij niet alleen aan landelijke wet- en regelgeving, maar  ook aan praktische zaken als de toegankelijkheid van woongebieden voor verhuiswagens, en zo nodig de beschikbaarheid van ontheffingen daarvoor.


 

Geijtenbeek Verhuizers is partner van MVO Nederland.

MVO Nederland is de nationale kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO); hét startpunt voor alle ondernemers die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen.

MVO Nederland inspireert en motiveert ondernemers om met MVO aan de slag te gaan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen draagt bij aan een gezonde nationale economie en samenleving.

Duurzaam verhuizen: Geijtenbeek Top Movers is er volop mee bezig!


 

De Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) bestaat sinds 1970 en is dé organisatie in Nederland voor het beoordelen van consumentenklachten.

Geijtenbeek Top Movers is aangesloten bij de Geschillencommissie Verhuizen van de SGC.


 

Geijtenbeek Top Movers laat sinds januari 2013 de klanttevredenheid meten door Klantenvertellen.nl - een onafhankelijke specialist op dit gebied.  Alle klanten kunnen online de kwaliteit van de door Geijtenbeek geleverde diensten beoordelen met een cijfer.

Zodra de respons voldoende groot is om er een realistisch gemiddelde uit te halen, komen de beoordelingen online te staan op onze site.

Transparant en onafhankelijk: dat is waar Klantenvertellen.nl voor staat!


 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA