0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Veilige opslag in Goes voor uw meubels 

Mogelijk staat u voor een verhuizing naar een nieuwe woning, of een verbouwing van uw bestaande huis. In dergelijke situaties kan het prettig zijn om uw inboedel tijdelijk ergens anders onder te brengen. Bij een verhuizing gaat het bijvoorbeeld om dure schilderijen, die u wellicht niet in huis wilt hebben hangen tijdens de verhuizing. In het geval van een verbouwing kunt u kiezen voor grotere meubels, om te voorkomen dat deze in de weg staan. Geijtenbeek Verhuizers biedt u een veilige opslag in Goes. Niet alleen voor uw inboedel, maar bijvoorbeeld ook voor uw archief. Hoe kunnen we u van dienst zijn? 

Mogelijkheden bij onze opslag in Goes

Wanneer u voor de opslag in Goes kiest van Geijtenbeek Verhuizers heeft u verschillende mogelijkheden. We bieden u altijd een type opslag, die aansluit op uw behoeftes. Wilt u bijvoorbeeld een groot aantal meubels opslaan, of gaat het enkel om een losse bank? Overweegt u de aanschaf van een dure auto, die u tijdelijk wilt laten stallen? Ook het opslaan van voertuigen behoort tot onze mogelijkheden. Dit alles in een goed beveiligde opslagruimte. Het voorkomt dat onbevoegden toegang krijgen tot uw inboedel, voertuigen of archiefstukken. Daarbij besteden we veel aandacht aan de klimatologische omstandigheden binnen de ruimtes. 

Meer informatie over opslag in Goes huren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Geijtenbeek Verhuizers u kan bieden? Wilt u bijvoorbeeld geen opslag op een externe locatie, maar in de vorm van een container bij uw woning? Ook die mogelijkheid kunnen we u bieden! Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze opties. Samen bekijken we hoe we uw inboedel of archiefstukken veilig kunnen bewaren.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA