0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Voordelen van opslag huren in Zeeland 

Een opslag huren in Zeeland kan om verschillende redenen interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan een situatie, waarbij u gaat verbouwen in huis. De kans op schade aan uw meubels is relatief groot, wanneer u deze in huis laat staan! Door ze tijdelijk in een externe opslag op te slaan, wordt schade voorkomen en staan de meubelstukken niet in de weg bij de verbouwing. Ook voor het stallen van uw kerst- en zomerspullen kan een opslag huren in Zeeland het overwegen waard zijn. Denk aan uw kunstboom, waar u de ruimte niet voor heeft op zolder. 

Opslag huren in Zeeland bij Geijtenbeek Verhuizers 

Geijtenbeek Verhuizers biedt u een zeer goed beveiligde opslagruimte in Zeeland aan. Het gebruik van de modernste beveiligingstechnieken voorkomt, dat inbrekers bij uw waardevolle of dierbare spullen kunnen komen. Daarbij zorgen wij voor het juiste klimaat binnen onze opslagruimtes. U wilt schade aan bijvoorbeeld fotoboeken of kunstwerken immers zo goed mogelijk voorkomen. Vochtschade ligt op de loer, wanneer het klimaat binnen de opslagruimte niet past bij de te bewaren materialen. 

Als bedrijf opslag huren in Zeeland 

Niet alleen bieden we aan particulieren opslagruimte in Zeeland aan. Ook als bedrijf kan opslag huren in Zeeland interessant zijn! Denk bijvoorbeeld aan het huren van een opslagruimte voor het stallen van uw meubilair. Of wat te denken van opslagruimte om uw archiefstukken te bewaren? Zo hoeft u deze niet in uw eigen kantoor op te slaan. Neem vrijblijvend contact met ons op, om u te laten informeren over de mogelijkheden die u heeft. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA