Klantenwaardering:
4.4/5

Opslag Middelburg

Opslag Middelburg

Er kan zich soms een situatie voordoen waarin u opslagruimte voor uw inboedel nodig heeft. Dit kan bij voorbeeld het geval zijn wanneer u tijdelijk kleiner gaat wonen na een scheiding of in verband met financiële problemen. U wilt dan misschien niet direct afstand doen van uw inboedel. Of u wilt uw inboedel opslaan in afwachting van ruimere woonruimte die u wellicht later weer zult hebben. De opslag Middelburg is dan een prima oplossing. Bij verhuisbedrijf Geijtenbeek kunt u uw inboedel veilig tijdelijk laten opslaan, zowel voor een korte als langere periode. Wij verhuren verschillende opslagruimtes voor zowel grote als kleine inboedels.

Opslag Geijtenbeek
Opslag Geijtenbeek

De opslag Middelburg is een prima tijdelijke oplossing

Uw inboedel tijdelijk laten opslaan in de opslag Middelburg is een prima oplossing wanneer u bij voorbeeld voor een langere tijd naar het buitenland gaat en de huur van uw woning opzegt. Of wanneer u uw woning tijdelijk aan iemand anders verhuurt en bepaalde spullen zoals kleding en persoonlijke eigendommen uit de woning wilt halen en opslaan. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw spullen in goede handen zijn tijdens uw afwezigheid. Opslag kan ook handig zijn wanneer u een nieuwe woning nog niet kunt betrekken maar wel uw huidige woning moet verlaten. U kunt dan bij ons opslagruimte huren om daar tijdelijk uw inboedel te bewaren.

Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte voor de opslag van uw spullen

Zoekt u opslag Middelburg voor uw inboedel, dan helpen wij u graag. U kunt een offerte aanvragen voor de tijdelijke opslag van uw spullen via ons e-mailadres mail@geijtenbeek.com. Wij zijn daarnaast voor al uw vragen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0516 – 56 71 80.

Opslag container