Klantenwaardering:
4.4/5

Opslag Vlissingen

Een opslag Vlissingen nodig?

Er kan zich een situatie voordoen dat u inboedel wilt opslaan. Dit kan bij voorbeeld het geval zijn bij tijdelijk verblijf in het buitenland of het tijdelijk ontbreken van zelfstandige woonruimte. Natuurlijk wilt u dat uw spullen in zo’n situatie veilig worden opgeborgen en in goede handen zijn. Bij Geijtenbeek Top Movers kunt u terecht voor het huren van opslagruimte voor uw spullen. Er zijn verschillende opslagruimtes te huur, de ruimte die u huurt kan dus worden afgestemd op de hoeveelheid vierkante meters die u nodig heeft.

Opslag Geijtenbeek
Opslag Geijtenbeek

Uw spullen zijn veilig in de opslag Vlissingen

u kunt voor het tijdelijk opslaan van uw inboedel of zakelijke inventaris bij ons terecht voor opslag Vlissingen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om op afspraak uw opslagruimte te bezoeken wanneer u bij voorbeeld spullen uit de opslag nodig heeft of extra zaken aan de opslag wilt toevoegen. U kunt de opslagruimte huren voor een bepaalde tijd die varieert van een maand tot langer, al naar gelang uw behoefte. Als de huurperiode afloopt en u laat het ons tijdig weten dan kan deze uiteraard worden verlengd indien nodig. Zo kunt u uw spullen opslaan zo lang dit in uw geval nodig is. Wij rekenen voor het opslaan van uw meubels en andere inboedel een scherp tarief, en uw spullen zijn bij ons in goede handen.

Heeft u tijdelijke opslagruimte nodig?

Wanneer u op zoek bent naar tijdelijke opslag Vlissingen dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan direct vertellen of de door u gewenste opslagruimte op dit moment beschikbaar is. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0113 – 230 230. Ook kunt u ons bereiken via ons e-mailadres, mail@geijtenbeek.com.

Opslag container