0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Opslagruimte huren bij Middelburg als particulier of bedrijf 

Zowel voor particulieren als bedrijven kan opslagruimte huren rond Middelburg interessant zijn. Bedrijven kunnen in hun externe opslagruimte overgebleven kantoormeubelen stallen. Zo staan deze niet in de weg en hoeven ze tegelijkertijd niet van de hand te worden gedaan. Ideaal, wanneer u verwacht dat uw onderneming in de komende periode verder zal groeien. Voor particulieren kan opslagruimte huren bij Middelburg het overwegen waard zijn, wanneer zij bijvoorbeeld naar een kleinere woning verhuizen of hun bestaande woning verbouwen. Met de opslagruimte voorkomt u dat kwetsbare meubelen beschadigd raken tijdens een verbouwing! 

Mogelijkheden bij opslagruimte huren rond Middelburg

Geijtenbeek Verhuizers biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van opslagruimte huren bij Middelburg. Kies bijvoorbeeld voor onze autostalling, wanneer u de auto niet gebruikt in de winter. Ons archiefbeheer is interessant voor zakelijke partijen, die hier zelf geen omkijken naar willen hebben. Zodra u nieuwe archiefwaardige stukken ontvangt, kunt u deze aan ons doorsturen. Wij zorgen er vervolgens voor, dat de stukken op de juiste plek aan het archief worden toegevoegd. Vanzelfsprekend is ook onze self storage een mogelijkheid! Stal hier meubelen, fotoboeken of bijvoorbeeld de vakantiespullen. 

Direct opslagruimte huren bij Middelburg

Bent u op dit moment op zoek naar opslagruimte? Geijtenbeek Verhuizers helpt u graag op weg. Bovenal verzekeren we u er bij opslagruimte huren rond Middelburg van, dat uw spullen op een veilige plek gestald kunnen worden. In onze opslagruimte wordt niet alleen gezorgd voor een goede beveiliging. Ook besteden we aandacht aan de klimatologische omstandigheden in deze ruimtes. Het minimaliseert de kans op schade aan uw inboedel of archief. 

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA