0113 - 230 230 We staan voor u klaar!
Direct zakelijk contact Direct particulier contact

Opslagruimte huren in Zeeland biedt verschillende voordelen 

Het huren van opslagruimte in Zeeland kan in verschillende situaties interessant zijn. Bent u voornemens om binnenkort naar een kleinere woning te verhuizen? Mogelijk heeft u hier niet voldoende ruimte voor uw complete inboedel. Om te voorkomen dat meubels overhaast verkocht moeten worden, kunt u deze tijdelijk stallen in een opslagruimte. Een opslagruimte huren in Zeeland is ook interessant voor uw archief. Geijtenbeek Verhuizers biedt u verschillende mogelijkheden op dit vlak. Voor welke spullen zou u opslagruimte willen huren? Wij denken graag met u mee. 

Verschillende opties bij opslagruimte huren in Zeeland

Opslagruimte huren in Zeeland kan in verschillende vormen. Geijtenbeek Verhuizers biedt u opslagruimte voor een complete inboedel, voor uw archiefstukken en voor auto’s. Het opslaan van uw inboedel is niet alleen interessant bij een verhuizing. Ook tijdens een verbouwing kan het fijn zijn om meubels elders te stallen. Het voorkomt dat meubels in de weg staan of dat deze beschadigd raken. Opslagruimte huren in Zeeland voor uw auto is interessant op het moment dat u de auto heeft gekocht voor de handel, of deze alleen zomers gebruikt. Veel mensen hebben thuis de ruimte niet om een extra auto veilig te kunnen stallen. 

Persoonlijk advies bij opslagruimte huren in Zeeland

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u opslagruimte huren in Zeeland overweegt. Wij denken graag met u mee over het meest geschikte type opslag voor uw spullen. In het geval van archiefopslag vertellen we u tevens graag meer over het beheer wat we voor u kunnen uitvoeren. Zodra u nieuwe archiefstukken indient, zorgen wij dat deze op de juiste plek aan het archief worden toegevoegd.

Bel mij

 

Verhuistips van Geijtenbeek:

  • Regel op tijd je verhuisdozen en/of opslag.
  • Bedenk voor elke kamer een nummer en schrijf deze op de doos.
  • Schrijf op de doos wat erin zet.
  • Meet grotere meubels van tevoren goed op. Zo kom je halverwege de trap niet vast te staan.
  • Maak de dozen niet te zwaar (max 20 kilo).
  • Neem de tijd. Soms is het gedeeltelijk of volledig uitbesteden een betere optie, en vaak goedkoper dan je denkt.
  • Last but not least: Maak gebruik van eventuele vergoedingen. Soms kun je vanuit de werkgever een verhuiskostenvergoeding ontvangen.
Erkende verhuizers ISO 9001 gecertificeerd ISO 14001 gecertificeerd VCA